Sopar de la Fira ViBa

Dimecres 4 de juny a les 20.00h

Artés

27€ – Aforament limitat, cal fer la reserva prèvia

Per celebrar la cuina de proximitat i de temporada, es presenta un sopar col·laboratiu amb un menú que inclou 8 platets maridats amb 2 copes de vi de la DO Pla de Bages, amb el pèsol i els fruits amb tavella —faves, tirabecs, mongeta i cigró— com a grans protagonistes.

Hi participen restaurants membres d’Slow Food Catalunya Central: Bacasis, Cau de l’Ateneu, Laida, L’Obradora, Cal Patoi, Mas de la Sala, La Xicra i La Sardana.

La millor proposta per escalfar motors per la Fira ViBa!

  • Producte estrella: els pèsols i l’horta amb tavella (faves, tirabecs, mongetes i cigrons)
  • Menú: 8 platets amb 2 copes de vi Pla de Bages
  • Restaurants Slow Food: Bacasis, Cau de l’Ateneu, Laida, L’Obradora, Cal Patoi i Mas de la Sala